Yme

Week 19-2019

Yme

Hallo beste lezer! Yme is de naam en ik ben een knappe jonge vent die vrij en blij door het leven gaat. Ik heb een tijdje op straat gelopen en daar heb ik me uiterste best vermaakt. Ware het dat ik wel een huisje miste waar ik weer naar terug kon keren na een lekkere dag scharrelen, muizen vangen en af en toe een pootgemeen met een andere kat.

Kijk, ik vind gewoon dat als ik ergens ben dat ik gewoon het middelpunt van de aandacht moet zijn en dat andere katten niet het lef moeten hebben om te denken dat ze net zo goed zijn als ik. Mensen vind ik wel gezellig en ik hou ook zeker van aandacht.

Daarnaast ben ik wel enorm op mijn vrijheid gesteld. Als je dus iets doet waar ik geen zin in heb, dan laat ik je dit even weten. Natuurlijk is er een kattenluik aanwezig naar mijn nieuwe tuin.

Zoals ik al eerder zei: ik bepaal graag zelf waar ik wanneer wat aan het doen ben. Drukte is niet zo mijn ding, dus die kinderen mag je wat mij betreft achterwege laten. Interesse? Dan mag je mijn poot komen schudden op het asiel.

Ina IJtsma