Dorus

Week 24-2019

Dorus

Hallo allemaal!

Hopelijk hebben jullie een fijn Pinksterweekend gehad en zijn jullie klaar voor mijn momentje in de spotlight deze week. Mijn naam is Dorus en ik zie er uit als een woesteling. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik in mijn ongecastreerde jaren menig andere kater goed de schrik heb aangejaagd. Soms hadden ze mij ook even te pakken en daarom zie ik er niet meer overal puntgaaf uit.

Een allemansvriend ben ik zeker niet! Wil je in aanmerking komen om mijn personeel te worden dan is het belangrijk dat je veel geduld hebt, niet perse meteen wilt aaien (dit straf ik dan meteen af) en mij letterlijk en figuurlijk ruimte geeft om mijn vertrouwen in jou en mijn omgeving te laten groeien. Even een hint: gourmet mousse helpt hierbij zeker.

Als ik dan zover ben dan ga ik graag op onderzoek uit en ben ik ook graag buiten. Bij mijn vorige personeel was ik hier eigenlijk altijd, maar ja toen was ik ook nog niet mijn mannelijkheid verloren. Ben ik helemaal gewend? Dan spin en kwijl ik van plezier. Ben jij degene die in mij een droomman ziet? Dan zou ik heel graag met jou kennis maken!

Ina IJtsma