Kevin

Week 25-2019

Kevin

Hallo lezers van deze week,

Ik ben Kevin en wordt omschreven als een knappe meneer. Met mijn rode manen heb ik al een aantal ooeeeeh’s en aaaaaaaah’s los weten te krijgen. Mensen vind ik leuk, katten kunnen me werkelijk gestolen worden. Ja, je kunt maar beter duidelijk zijn toch?! En duidelijk zijn kan ik heel goed.

Aandacht ben ik zeker niet vies van. Daarvoor kom ik je ook wel opzoeken. Helemaal wanneer je wat lekkers hebt. Als ik vind dat er iets in de buurt is wat daar niet hoort te zijn, heb ik nog wel eens de neiging om uit te halen. Dat is dan niet persoonlijk bedoeld hoor, maar ja...Als ik niet bij datgene kan wat die tik in mijn ogen verdiend...

Verder vind ik het heerlijk om zelf te bepalen waar ik wanneer mag zijn en ik ben ook heel erg graag buiten. Ondanks dat ik een oud litteken op mijn linkeroog heb zitten ben ik er zeker nog niet klaar voor om achter de geraniums te gaan zitten. Daarom zit ik ook in het asiel...Ik ben geen uitgesproken avonturier. Een ruime afgesloten tuin zou ik al superfijn vinden.

Ben jij regelmatig thuis? Houdt je van een kat met karakter en heb jij dus die begeerde buitenplek voor mij? Dan maak ik graag kennis met jou.

Ina IJtsma