Sjors

Week 29-2019

Sjors

Hey hallo daar!

Het is hoog tijd om mezelf eens voorop te zetten! Sjors is de naam en ik ben het mooiste koetje van de kennel. Hoewel ik goed met mijn kattencollega’s over weg kon, vond ik het personeel wat hier rond liep maar spannend en was ik erg verlegen. Maar wat is dat veranderd zeg! Ik heb nu ingezien dat mijn hardwerkende personeel alleen maar goede bedoelingen heeft. Om ze te bedanken werk ik nu aan mijn versiertrucs: verleiden, likken en kopjes geven. Als ik het niet te spannend vind sloof ik me helemaal uit! Al die kriebels zijn wel nieuw voor me, dus ik moet nog even wennen.

Ik ben eigenlijk altijd in onze buitenkennel te vinden. Lekker weg van de drukte en in de zon, waar mijn prachtige zwarte vlekken mijn weelderige witte vacht accentueren. Hier kan ik dan ook rustig de kat uit de boom kijken en vanaf mijn plankje hoog in de krabpaal in de gaten houden wie slachtoffer wordt van mijn volgende versiertruc.

Heb jij een rustig plekje voor mij en gun je me de tijd om me helemaal te ontpoppen? Dan wil ik graag kennis met je maken!

Rob Vermeer