Kazimir

Week 35-2019

Kazimir

Kazimir, met de grote K van knuffelen. Want dat is wat ik doe, dat is wat ik wil en dat is wat ik nodig heb. Bij mij draait alles om de aandacht. Ik kruip het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan: op bed, op de bank, op je schoot en op je schouder. Zolang ik aangeraakt wordt ben ik gelukkig. Het liefst sta ik in de spotlight en krijg ik alle aandacht. Ik duld andere katten wel, maar dat kost me alleen maar aandachtstijd.

Een heerlijk cypers bruin mannetje van net geen 14 jaar jong die het liefst binnen vertoeft. Eigenlijk ben ik de ideale binnenkater. Ik houd ook van praatjes maken, wat mij een gezellige gesprekspartner maakt. ls mijn gepraat boven mijn gespin uitkomt natuurlijk. Ik ben absoluut geen grote eter en het liefst eet ik dan ook licht verteerbaar voer, wat het beste is voor mijn darmen.

In het kort, ik Kazimir, lief en z knuffelbaar, zoek de knuffelaars op de witte paarden die mij omarmen en de aandacht geven die ik vraag. Kom langs en raak in vervoering van mijn knuffels en in trans van mijn exuberante groen-gele ogen.

Rob Vermeer