Kito

Week 47-2019

Kito

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kito en ik ben de opperkoning van dit asiel. Ik ben 6 jaar oud dus ik kan echt nog wel een tijd mee hoor! Ik ben op dit moment de enige rode kater hier en dat maakt mij natuurlijk wel een beetje bijzonder ook al zeg ik het zelf. Ik heb een hele tijd gezworven op straat en dat is wel te zien aan mijn echte “katerkop” en mijn gehavende oortjes.

Met de katten hier in het asiel gaat het eigenlijk heel erg goed maar ik wil toch het liefst een huisje voor mij alleen. Doordat ik veel op de straat heb gezeten en waarschijnlijk honger heb gehad heb ik voedselnijd ontwikkeld. Ik ben gek op eten maar probeer het niet van mij af te pakken want dan kan ik heel erg boos worden. Ik ben graag bij mensen maar ik houd graag mijn persoonlijke ruimte, wanneer iemand dit niet respecteert kan ik uithalen of bijten, ik geef dit wel goed aan.

Ik heb een tuin en een kattenluik nodig want ik wil graag naar buiten wanneer ik dat wil. Toch hoop ik ook mijn laatste thuis te krijgen want dat verdien ik zo. Komt u mij bekijken?

Kito

Jacyntha