Mokka

Week 10-2019

Mokka

Just say hello…HELLO! Hier ben ik dan: Mokka! Een prachtige verschijning, al zeg ik het zelf. Met mijn prachtige bruinoranje ogen kijk ik lekker dwars door je heen. Hopelijk ben je ondertussen al een beetje van me gecharmeerd, maar dat zal haast wel toch?!

Met mijn 1,5 jaar jong ben ik vol energie en vind ik het heerlijk om overal achteraan te rennen, van alles te vangen en dan net te doen alsof ik hier helemaal geen moeite voor gedaan heb. Loungen kan ik namelijk ook heel goed.

Waarom ik dan in het asiel zit en niet bij iemand op de bank? Ja, ik heb het niet op andere katten. Die laat ik op niet te missen manier weten dat ik niet gediend ben van hun aanwezigheid. Mijn tuin zal dan ook een katvrije zone zijn. En dan zijn er nog van die mensenbaby’s. Verschrikkelijk vind ik die! Ze maken geluid en kruipen rond en pikken al mijn aandacht in. Dat kan natuurlijk niet! Daarom voor mij ook een kinderloos paleis.

Verdere wensen? Nou ja, veel aandacht dus en een ruime tuin waar ik lekker mijn ding kan doen. Een natje en droogje in de vorm van licht verteerbaar eten en ik ben heel erg gelukkig. Wie ziet het zitten met mij?

Ina IJtsma