Doerak

Week 11-2019

Doerak

Dag lieve lezers, Mijn naam is Doerak en ik wil jullie graag even meenemen in mijn verhaal. Afgelopen jaar is mijn beste en enige vriend plotseling overleden en daar heb ik het echt verschrikkelijk moeilijk mee gehad. Ik heb altijd lichte allergieverschijnselen gehad, maar deze werden ineens een stuk erger. Ik likte mezelf overmatig en mijn lichaam reageerde nu toch anders dan voorheen. Ook schreeuwde ik de boel bij elkaar, want ja als kruising Siamees kan ik heel goed een keeltje opzetten.

Ondertussen ben ik weer wat rustiger en met het speciale voer wat ik nu krijg zijn de allergieverschijnselen onder controle. Z/D voer is dat. Ik ben wel een echte brokjeseter hoor! Het is wel superdepuper belangrijk dat ik niks anders eet dan mijn dieetvoer.

Buiten zijn vind ik heerlijk. Genieten in het zonnetje, lekker krabben aan een lekkere krabpaal. Met een ruim balkon of dakterras ben ik al heel tevreden. Een vriendje? Daar ben ik niet meer zo van gediend. Aandacht? Ja, hoe meer hoe beter. In huis ben ik heel graag waar jij ook bent, dus die slaapkamer is vanaf nu gedeeld.

Ina IJtsma