Govie

Week 11-2018

Govie

Best toekomstig personeel,
Bij deze mijn opening tot een sollicitatie van jullie kant om mijn verzorging over te mogen nemen van mijn huidige staf. Als eerste zal ik even iets over mezelf vertellen. Govie is de naam en mijn leeftijd telt pas vijf jaartjes jong.

Helaas ben ik nu voor de tweede keer in het asiel beland. Hoe ik het moet omschrijven weet ik ook niet zo goed, maar ik heb ongeveer één keer in de maand een tierelier in mijn koppie en dan ga ik helemaal los. Met mijn tandjes en nageltjes op jouw arm of been… In het asiel ben ik vervolgens weer de vermoorde onschuld, dus niemand kan ook precies achterhalen waar dit vandaan komt.

Natuurlijk wil ik er wel ook even bij vertellen dat ik de rest van de tijd een superlieve meneer ben die intens kan genieten van kriebeltjes op zijn koppie. Rust en regelmaat zijn voor mij basisingrediënten en ook een tuin is voor mij een echte must have. Ondertussen zal je geproefd hebben dat ik niet voor de eerste de beste ga en ik hoop echt dat, mocht het nodig zijn, je met mij aan onze toekomst samen wil werken. Interesse? Kom gauw eens langs!

Ina IJtsma