Gwen

Week 16-2019

Gwen

Hoi piepeloi, Ik ben Gwen en ik ben nog een jonge meid zoals ze hier zeggen. Toch heb ik ondertussen al wel wat levenservaring opgedaan en ben ik klaar voor mijn Happily Ever After verhaal.

Volgens mijn huidige personeel ben ik intens verlegen, maar als ik eenmaal mijn knopje om heb gezet dan ga ik. Dan kom ik je ook opzoeken voor kriebels. Optillen is dan weer echt niet aan mij besteed. Als echte dame moet je nu eenmaal altijd een optie achter de hand houden om weg te kunnen als het nodig is.

Drukte kan ik niet zo goed tegen en daarom zoek ik een rustig huishouden waar geen kinderen wonen. Andere katten? Juist wel! Als ze maar supersociaal zijn natuurlijk. Dat ben ik namelijk ook. Ik hoorde ze daar laatst heel even over twijfelen en sindsdien laat ik elke dag zien dat ik echt niet zonder kan. Ik geef heel veel kopjes aan mijn vriendjes in de kennel en ik was ze ook graag als dit door hun op prijs gesteld wordt. Verder ben ik graag en veel buiten te vinden. Helemaal als het lekker weer is! Heb ik je aandacht? Kom je dan eens live kennismaken?

Ina IJtsma