Lex

Week 21-2019

Dorus

Hallo allemaal!

Bij deze breng ik mezelf even onder de aandacht. Ik ben Lex, een wit met cypers velletje en superzacht van had ik gehoord heb. Die fluffy factor heb ik zeker en het komt dan ook nog eens mooi uit dat ik ervan houd om aangehaald en gekriebeld te worden.

Ik kan goed uit de pootjes in een huis waar niet heel veel drukte is, want dan zoek ik een rustige plek. Voel ik me op mijn gemak dan loop ik graag rond en ben ik ook iemand die graag op onderzoek uit gaat. Binnen, buiten, overal zijn dingen te ontdekken! Hoewel ik niet meer het goddelijke figuur heb toen ik nog een ongecastreerde tiener was, ik weet me nu op lompe wijze ook prima door een kattenluikje heen te werken. Tsjah, ik hou van een Bourgondische levensstijl en ieder pondje gaat door het mondje.

Over andere katten heb ik redelijk gemixte ideeŽn. Het jonge spul wat tegen mij opkijkt vind ik fantastisch. Als de andere kat denkt een eigen mening te mogen hebben of als ik al zie dat ze de schrik van me hebben wil ik dat graag even bevestigen. Mijn huidige personeel gunt mij (en die andere kat, hahaha) een stekje voor mezelf.

Ben jij alles wat ik zoek? Dan zie ik je graag verschijnen!

Ina IJtsma