Desi

Week 22-2019

Desi

Hallo allemaal!

Misschien dat er iemand is die het aandurft met mij…Ik ben Desi, een dame op middelbare leeftijd, die verlegen, maar echt verschrikkelijk lief is. Ik heb jaren met mijn maatje op straat gewoond en we werden regelmatig verzorgd door een hele lieve mevrouw, maar echt een thuis hadden we niet.

Ondertussen zijn we 4 maanden verder en is er regelmatig naar me gekeken, hebben ze aan me gezeten en aan me geluisterd. Blijkt dat ik iets van chronisch nies heb. Niet heel erg hoor, maar dan klink ik gewoon heel vol en is mijn neusje een beetje verstopt.

Wat ze ook ontdekt hebben is dat mijn tandvlees denkt dat het niet bij mij hoort en dat het zonder medicijnen elke keer heel erg gaat ontsteken. Daarom krijg ik nu elke dag een ¼ tabletje in mijn mond en dan heb ik hier helemaal geen last van!

Bovenal ben ik een dame die verzot is op aandacht. Die heel graag aandacht krijgt en die graag bij je op schoot zit. Mijn wilde haren wat betreft buiten nog de hort op gaan zijn ondertussen wel verdwenen. Lekker in het zonnetje genieten past wel bij mij. Een ruim afgezet balkon of dakterras lijkt me dan ook heerlijk.

Wie heeft mijn droompaleisje? Dan zou ik graag kennis met je maken!

Ina IJtsma