Ari

Week 28-2019

Ari

Hallo allemaal!

Altijd al eens afgevraagd wie de leiding heeft hier in de kennel? Ja dat ben ik dus! Ari is de naam, en na jarenlang mijn mannetje te hebben gestaan is de rust er eindelijk in geslopen. De littekens van mijn verleden draag ik nog met mij mee, maar laat dat niet mijn zoektocht naar knuffelen in de weg staan!

Als rustige “top cat” maak ik mijn rondjes. Een kriebel hier, wat eten daar. Mijn personeel vindt mij dan ook een heerlijke gezellige, rustige kater. Maar als ik wil spelen dan ben ik net een kitten! Ik huppel en spring alle kanten op en elk speeltje op mijn pad vliegt de kennel door. Na deze belevenis vind ik het heerlijk om buiten in het zonnetje uitgestrekt te genieten.

Verder houd ik van de buitenlucht en van lekker op avontuur te gaan! Ik zoek dan ook een kasteel waar ik kan gaan en staan waar ik wil. Een kattenluik hier, een mooie tuin daar en kriebels als ik van een lange tocht thuis kom. Maar alles wel volgens mijn regels! Andere huisdieren en kinderen is voor mij teveel gedoe.

Ik ben er helemaal klaar voor, jullie ook?

Rob Vermeer