Terra

Week 30-2019

Terra

Hey! Hey! Hey!

Zo zwoel als de zomer is, zo zinderend, zacht en zwart ben ik! Maar er komt veel meer bij me kijken! Mijn naam is Terra en ik ga je aandacht opeisen, wacht maar af. Wanneer een mens zich durft te begeven in mijn omgeving meld ik me in een gekrioel van rollende en springende zwarte manen, begeerlijke geelgroene ogen en een spektakel aan zinnelijke miauwtjes om het af te maken.

De katten in de kennel kunnen mij werkelijk gestolen worden en met dat in mijn achterhoofd zoek ik het beste plekje op om jou in verleiding te brengen. Ik verwacht dan ook als een prinses behandeld te worden, dus aandacht is een ‘must’. Een plekje voor me buiten is vanzelfsprekend. Je kunt toch niet van me verwachten dat ik niet kan zonnebaden? Ook geniet ik van het nakijken van passanten, zowel bodemgangers als luchtfladderaars.

Een paleis waar ik de aandacht kan krijgen die ik verdien is mijn droom. Kinderen zijn absoluut geen bezwaar, mits ze een prinses goed weten te behandelen. Zijn jullie op zoek naar de aanhankelijkste poes en hebben jullie de tijd die aandacht te geven? Dan maak ik graag kennis!

Rob Vermeer