Tijger

Week 32-2018

Tijger

Dag luitjes!

Wiegel…wiegel…rond je benen…struikeldestruikel…Zo! Nu hebben we in ieder geval kennis gemaakt. Mijn naam is Tijger. Ik ben echt de allerliefste man die er maar bestaat. Knuffels…Kriebels…Hoe meer aandacht, hoe beter!

Met mijn anderhalf jaar ben ik ook nog een piepjonge gozer. Dan hoor ik je denken: wat doet zo’n leuke knul dan in het asiel? Nou, weet je…Mijn vorige personeel had niet genoeg tijd voor me en wilden dat ik een beter leven zou krijgen dan dat. En ik werd een beetje de terror van de straat genoemd, maar ik begrijp zelf niet waarom.

Ik ben namelijk echt dol op andere katten, als ze mij ook maar leuk vinden. Kopjes geven, staart in staart, samen eten…Echt ik ben helemaal gek op ze! Tenzij ze mij niet moeten en dit heel duidelijk aangeven. Dan raak ik enorm gefrustreerd en word ik ineens een stoute jongen.

Volgens mijn huidige personeel zou ik dan ook het beste kunnen wonen in een rustige omgeving als het om katten gaat, maar wel met een lief en sociaal vriendje voor me. Lastig hoor, ik weet het. Nu begrijpen jullie misschien waarom ik hier nog zit. Oh ja, ik was ook niet binnen te houden (nu nog niet ;-), dus het geweldige buitenleven….Daar droom ik iedere dag van!

Interesse?

Ina IJtsma