Zappa en Tijger

Week 38-2017

Zappa en Tijger(Foto: Johan Koopmans, De Echo)

Hoi, ik ben Zappa en ik zit hier in het asiel samen met mijn moeder Tijger. Ik ben twee jaar oud en mijn mams is zes jaar oud. Wij hadden een huisje, maar dat was het niet helemaal voor ons. We waren iets te schuchter voor een druk gezin. Dus toen hebben ze ons naar het asiel gebracht. Althans dat was de bedoeling.

Ik ging namelijk gewoon braaf mee, maar mijn moeder is stiekem ontsnapt. Ze hebben haar een maand moeten zoeken, maar uiteindelijk wel gevonden. Ze had zich verstopt in een gat onder de trap in het trappenhuis. Het is nog steeds een raadsel hoe ze zich in leven heeft gehouden zonder eten of drinken. In het asiel konden we weer herenigd worden.

Helaas heeft mijn moeder er wel een beetje een trauma aan overgehouden en ze is nog steeds wat bang voor mensen. Gelukkig begint ze wel los te komen bij de vaste mensen. Ik ben daarentegen dol op mensen en aandacht en ik probeer dan ook altijd de mensen te laten zien hoe leuk wij zijn. Helaas is dit nog niet helemaal gelukt en zitten wij hier nog. Wie komt ons bezoeken?

Annemiek Lustig