Hans

Week 4-2019

Hans

Nou hallo zeg!

Ik ben Hans. Een man van middelbare leeftijd die op zoek is naar een rustig en stabiel huishouden. Die wilde haren ben ik ondertussen wel een beetje kwijt geraakt en stiekem ben ik ook best wel heel erg verlegen.

Volgens mijn huidige personeel ben ik een superlieve man, maar moet ik je eerst even leren kennen. Ik kan het daar wel mee eens zijn. Je zomaar aan iedereen overgeven is zeker niet aan mij besteed. Ook vind ik dat iedereen moet investeren in een relatie. Heb je mijn vertrouwen gewonnen? Dan ben ik echt gek op kriebels!

Wat ik ook fijn vind is kattengezelschap van hetzelfde kaliber als ik. Dus een rustige, maar sociale soortgenoot. Dan ben ik niet zo alleen weet je. Tuurlijk kriebels krijgen is leuk hoor, maar we spreken nu eenmaal niet 100% dezelfde taal.

Drukte houd ik absoluut niet van. Dan ben ik weg en kun je me terug vinden op een rustige plek. Voor mij dan ook geen rondrennend spul in huis hoor. Daarnaast vind ik het heerlijk om een frisse neus te halen en dit ben ik ook gewend.

Wie matcht met mij?

Ina IJtsma