Fien

Week 4-2018

Fien( Foto: Johan Koopmans, De Echo)

Zeer secure baas gezocht met veel tijd om met mij te spelen en een volledig afgesloten tuin. Dat is wat ik als eerste zou zeggen wanneer je aan mij zou vragen wat ik zoek in mijn personeel.

Mijn naam is Fien en ik ben een fantastisch knappe kater, al zeg ik het zelf. ’s Ochtends begroet ik mijn huidige personeel altijd met veel enthousiasme. Dan is het speelkwartier en mag ik heerlijk achter een hengelspeeltje aan jagen. Ook maak ik dan de mooiste sprongen om vervolgens triomfantelijk met de gevangen ‘prooi’ tussen mijn pootjes eens volop te genieten. Aandacht vind ik ook erg gezellig, maar ik ben een jonge kater en zit al snel weer in mijn spelgedrag waardoor ik je arm dan regelmatig aanzie voor een prooi die gevangen moet worden. Mijn roots liggen op een boerderij en ik verlang dan ook echt weer naar een echt buiten.

Er is dan wel één maar…Door mijn voedselallergie mag ik echt geen ander eten dan mijn speciale dieetvoer brokjes. Als ik uit mijn tuin zou kunnen, loop ik risico dat ik ergens toch iets anders zou pikken waardoor mijn allergie weer op gaat spelen. Kun jij al mijn hokjes afvinken? Dan zou ik dolgraag kennis met je maken!

Ina IJtsma