Lars

Week 45-2018

Lars

Goeiedag allemaal! Mijn naam is Lars en ik probeer via deze weg mijn nieuwe personeel te vinden. Gezellig, aanhankelijk, speels, schootzitter, Bourgondisch eter… Ik ben het allemaal en toch heb ik mijn nieuwe paleis nog niet gevonden.

Misschien is het mijn zwart witte velletje, maar die poets ik elke dag op totdat deze helemaal mooi glimt. Zou het dan aan het dieetvoer liggen wat ik nodig heb voor mijn darmen? Ik kan het me niet voorstellen, want ik eet het graag en het is echt niet veel duurder dan kwalitatief goed voer. Voordeel is dat je er nooit over na hoeft te denken wat je mij te eten gaat geven.

Wat zou het dan nog kunnen zijn? Ja, ik heb wel een buitenleven nodig. Heerlijk van de zon genieten, maar ik vind het spel van de jacht ook fantastisch. Ook al zou ik nooit iets vangen…Het gaat om het gevoel!

Mijn soortgenoten hoef ik niet in mijn paleis. Ondertussen ben ik wel wat toleranter naar ze geworden, maar mijn eigen stek delen gaat me toch echt te ver. Wie komt er gauw eens bij me kijken? Als jij dan door je knieën gaat, kom ik wel op je schoot zitten!

Ina IJtsma