Sneeuwtje

Week 45-2018

Sneeuwtje

Oooooo wat een knap poesje! Dat hoor ik vaak wanneer toekomstig personeel in mijn kennel verschijnt. Knap ben ik zeker: witte haartjes, blauwe oogjes en een superlief snoetje. Dan hoor ik je denken: waarom zit dit meisje er dan nog steeds?

Ik heb moeite met prikkels…Heel veel moeite en andere katten zijn voor mij prikkels die 24/7 aanwezig zijn. Aandacht vind ik heerlijk, maar dan komt er weer zo’n andere kat voorbij en dan ben ik weer even de weg kwijt en haal ik uit. Zo vervelend, want niemand ziet op deze manier hoe leuk ik eigenlijk ben.

Mijn nieuwe personeel zal dus even door mijn pittige buitenkant heen moeten prikken en mij een kans willen geven om mezelf te laten zien als ik ontspannen ben. Dit zou ik het beste kunnen in een huisje met een tuin, want ik ben echt gek op buiten zijn! ’s Middags ben ik altijd de laatste die binnen komt en ’s ochtends ben ik de eerste die naar buiten gaat. Niet teveel drukte voor mij. Geen andere soortgenoten en ook geen klein mensengrut. Bij mijn nieuwe personeel hoef ik niks en mag ik alle tijd van de wereld nemen om te wennen.

Kom kennis maken met mij: Sneeuwtje!

Ina IJtsma