Waylon

Week 5-2019

Waylon

Hee hoi iedereen!

Wat leuk dat je deze contactadvertentie leest. Mijn naam is Waylon en ik ben acht jaar jong. Met mijn knappe cyperse velletje heb ik begrepen dat ik menig hart sneller doe slaan. Natuurlijk heeft mijn lieve en toch ook erg speelse karakter hier ook mee te maken.

Als ik mijn ideale situatie zou moeten omschrijven in vijf woorden zou ik kiezen voor: rust, regelmaat, kattenluik, aandacht, quality time. Door de rust en regelmaat kom ik goed tot mijn recht, want nieuwe situaties zijn toch best wel spannend. Als ik weet wat ik kan verwachten, word ik een stuk gezelliger. Over het naar buiten gaan en dan vooral wanneer heb ik graag zelf de zeggenschap. Zon butler is leuk hoor, maar dat kan ik ook prima zelf. Aandacht en quality time zijn voor mij erg belangrijk. Kriebels krijgen vind ik heerlijk, maar ik ben ook nog gewoon speels en uit liefde geef ik regelmatig een klein hapje in je hand. Quality time is voor mij bijvoorbeeld ook als ik uitgedaagd word om mee te doen aan een spelletje.

Zo kunnen we een onbreekbare band opbouwen en dat lijkt me heerlijk! Is jouw bank nog erg leeg en spreekt bovenstaand profiel je aan? Dan zie ik je wel verschijnen!

Ina IJtsma