Loez

Week 5-2018

Loez( Foto: Johan Koopmans, De Echo)

Hallo allemaal!
Ik ben Loez en ik ben verzot op aandacht. Hoe meer kriebels, hoe gezelliger. Drukte in huis is dan weer iets waar ik absoluut niet tegen kan. Je merkt dit dan vooral aan mij doordat ik mezelf kaal ga likken op mijn buik, in mijn liezen en bij mijn achterpoten. Niet goed dus…

In mijn dromen woon ik in een huis zonder andere harige viervoeters. Zowel de blaffende als de miauwende variant kan ik echt niet waarderen. Ik mag graag met mijn knappe neusje in de zon zitten, maar ik hoef niet meer zo nodig elke ochtend een ronde te lopen om te kijken of er nog iemand anders langs is geweest. Een ruim balkon of dakterras lijkt me dan ook meer dan Loez-waardig.

Verder ben ik echt een Bourgondische eter. Met regelmaat neem ik dan een paar hapjes van mijn dieetvoer om ervoor te zorgen dat ik alles goed kan binnen houden en netjes kan poepen. Hoewel mijn huidige personeel mij heel goed verzorgt en ik kan merken dat ze gek op me zijn, ben ik toch op zoek naar een permanente stek. Ergens waar ik nooit meer weg hoef. Dat lijkt me echt fantastisch! Ben jij degene die een lekker zacht mandje met mijn naam erop heeft staan? Dan zou ik heel graag kennis met je willen maken!

Ina IJtsma