Nina

Week 6-2019

Nina

Zo hee hallo!

Wat gezellig dat jullie weer allemaal als eerste naar de katvertentie gaan, zodra de krant bij jullie op de deurmat valt. Daarom vond ik het ook meer dan de moeite waard om mij even aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Nina en ik heb, zoals ze me hier vaak noemen, formaatje theemuts. Slanke, knappe kop, maar hoe verder je naar beneden gaat hoe meer de boel is uit gelubberd. Als je me ziet zitten, dan snap je meteen de vergelijking. Ik ben een dame die graag zelf de touwtjes in voeten heeft en daarbij heb ik dan ook een passend wensenlijstje.

Zo zou ik het werkelijk fantastisch vinden wanneer er een kattenluik aanwezig is. Voor mij geen butler in dit geval, maar echte self service. Een paar kriebels op mijn knappe hoofd vind ik leuk, maar daarna is het weer tijd voor andere dingen. Kijk dat ik dan langs je benen strijk en kopjes geef, betekent niet perse dat ik dan meer kriebels wil. Geloof me, daar kom je wel achter als je het wel doet…

Qua eten ben ik heel gemakkelijk. Elke dag hetzelfde: dieetvoer voor blaasgruis. Zo blijf ik gezond en hoeven jullie nergens over na te denken. Handig toch?!

Voldoe jij aan al mijn wensen? Dan zie ik je graag verschijnen!

Ina IJtsma