Tijger

Week 6-2018

Tijger( Foto: Johan Koopmans, De Echo)

Dag lieve lezers,

Deze week zag ik mijn dochter vertrekken naar een nieuw huis en dat heeft me wel even aan het denken gezet. Onze onderlinge band was niet zo sterk dat we nog in hetzelfde huis zouden willen wonen dus ik heb haar uitgezwaaid.

Eigenlijk kan ik het met geen enkele kat vinden en de woonruimte die ik nu heb, lijkt meer op een studentenhuis dan op een woning voor een dame van mijn kaliber. Al zeven maanden zit ik te wachten tot er iemand voor mij langskomt die me een woning aanbiedt voor onbeperkte tijd. Een plek waar ik heerlijk mezelf mag zijn en waar ik niks hoef te delen met andere viervoeters.

Aangehaald worden vind ik heerlijk, mits je dit rustig doet. Schrikken kan ik namelijk als de beste en dan gebruik ik mijn pootjes met nageltjes. Dit doe ik natuurlijk liever niet. De lente mag van mij wel weer komen. Een lekker zonnetje op mijn knappe koppie en dan met uitzicht over mijn prachtige tuin waar ik heerlijk kan relaxen maar ook lekker op jacht kan. Zoveel dromen. Nu nog iemand om deze waar te maken. Misschien bent u degene naar wie ik op zoek ben? Kom dan eens kennis met mij maken.

Ina IJtsma