Flo

Week 8-2019

Flo

Mieuw! Bij deze stel ik me even voor: ik ben Flo. Ik zal ook maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis vallen: ik ben niet meer de jongste. Met mijn zestien jaar doe ik al goed mee en dat is tot nu toe voor al het mogelijke nieuwe personeel voor mij een ‘no go’ geweest. Superjammer natuurlijk! Ik heb namelijk helemaal nog geen plannen om er tussenuit te piepen.

Als ik er zin in heb vind ik het fijn om kriebeltjes te krijgen, maar heb ik hier geen zin in dan ben ik daar heel duidelijk in. Zo klein als ik ben: ik sta wel mijn vrouwtje. Drukte is echt niet aan mij besteed. Hier word ik erg geïrriteerd van en dan ga ik letterlijk veel herrie maken. Kinderen wonen dan ook zeker niet in mijn paleis, want dat is de reden dat ik nu op zoek ben naar een nieuw huisje.

Andere katten? Nee hoor, daar sta ik niet voor open. Die jaag ik persoonlijk allemaal weg. Verder ben ik geen poes van de wereld. Wat daar buiten allemaal gebeurd is prima, maar ik hoef het niet te weten. Met een balkon of dakterras voor een fris neusje ben ik helemaal happy.

Ina IJtsma