Kitty

Week 8-2018

Madame

Ik ben niet te missen.Ik ben Madame! Als ik in de smiezen heb dat er mensen in aantocht zijn dan presenteer ik mezelf meteen bij de deur. Met mijn knappe rode vachtje val ik uiteraard al op en op deze manier zorg ik ervoor dat jullie me echt niet zullen missen.

Helaas voor mij, snapte mijn vorige baasje niks van kattentaal en het maakte dan ook niet uit hoe duidelijk ik aangaf dat ik iets niet wilde. Daarom mag ik nu weer opnieuw leren om kat te zijn en dat vind ik fantastisch! Volgens mijn huidige personeel heb ik echt al flink meters gemaakt op de schaal van verbetering.

Ik ben gek op gourmet mousse. Daar kun je me echt elk moment van de dag voor wakker maken. Ook ben ik heel graag buiten. Daar geniet ik dan het liefste van een zonnetje op mijn knappe koppie. Een kattenluik is voor mij echt heel belangrijk. Ben graag eigen baas, snap je. Zoals je misschien al begrepen hebt, ben ik niet voor de poes. Daarom zoek ik wel personeel dat ervaring heeft met typetjes zoals ik. Je bent van harte welkom op sollicitatiegesprek bij mijn huidige personeel en ik wacht op de deur bij je.

Ina IJtsma