Tippy

Week 9-2019

Tippy

Just say hello! Dat doe ik namelijk ook. Bij iedereen die in mijn kenneltje binnen komt. Vaak zit ik al in de buitenkennel te genieten van de zon of ben ik gewoon lekker aan het loungen.

Ik hoor vaak dat mijn verzorgsters zeggen dat ik een hartje van goud heb voor mensen, maar dat ik nu geen liefde meer voor andere katten over heb. Tsjah, waarom delen als je ook al die kriebels voor jezelf kunt houden?!

Mijn naam is trouwens Tippy en met mijn 1,5 jaar ben ik nog een jonge bloem. Spelen kan ik als de beste! Dit kan ik ook heel goed met handen, maar dat moet ik afleren wordt er hier elke keer gezegd. Stiekem is het gewoon heel erg leuk…Die bewegende dingen.

Aandacht vind ik heerlijk en daar kom ik je graag voor opzoeken. Natuurlijk heb ik ook een diva side, zoals een echte schildpad dame betaamt. Heb ik ergens geen zin in of heeft iets lang genoeg geduurd? Dan laat ik je dat ook gewoon even weten.

Ik zit trouwens graag op het aanrecht, want vanaf daar heb je het beste uitzicht en daar komen ook de lekkere hapjes vandaan. Mag ik jou en jouw aanrecht komen vergezellen? Kom dan snel langs!

Ina IJtsma