Dropshot

Dropshot is een heerlijk mannetje dat de tand des tijds heeft doorstaan, maar helaas niet gepaard gegaan met goede menselijke associatie.

Hij is altijd erg bang geweest volgens zijn vorige eigenaar. In het asiel was hij natuurlijk erg voorzichtig, maar de mate van schuwheid nam stapsgewijs af door de juiste, lekkere voeding te geven. We dachten eerst: dit kan wel even duren. Maar wat een sprongen maakt deze prachtige man!

Hij kan nu niet genoeg krijgen van knuffels en komt ze zelf halen. Uiterst voorzichtig probeert hij je intenties te lezen, maar zeker als hij je kent en je niks forceert bij hem is het een heerlijke kroelkont.

Dropshot verdient een nieuwe kans in een nieuw rustig huisje, waar hij zijn laatste jaartjes vertrouwd en met alle nodige liefde door kan brengen. Hij is erg stressgevoelig en het is daarom van belang dat hij een ervaren huisje krijgt. Om de stress verder in toom te kunnen houden is het beter voor hem als hij geen echte buitenplek heeft; een balkon is genoeg voor deze lieverd.

Wij kunnen niet wachten, en Dropshot al helemaal niet, tot de perfecte match langs komt en hem de tijd van zijn leven gaat geven.

Kleur: zwart
Geslacht: kater
Leeftijd: ~13 jaar
Wil met andere kat: nee
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: ja, afgezet
Kan in tuin: nee

Overheerlijk eten aanbieden en nu ook knuffelen!!

Gesprekken voeren; onhandig kopjes geven en bijna van de hoogste plank afvallen