Oliver

Kater van 3 jaar, buitenkat

Drie sprongen.

Dat is in kort mijn verhaal. Mijn verleden is voor iedereen een enigma. Het enige wat zeker is, is dat mensen vertrouwen in me zit. De foto’s geven dit perfect weer.

Aanvankelijk was ik bang, en mijn onzekerheid zette ik om in verdedigingstactieken. Er zijn weinig dingen waar ik niet naar geblazen heb. Eenmaal mijn rust te hebben gevonden en ook nog van eten te kunnen genieten kwam ik in grote stappen los.

Van verstoppen, naar de kat uit de krabpaal kijken, tot afdalen om ‘s werelds hardste en meest ongecontroleerde kopjes te geven. De eerste keer dat ik een kopje gaf was voor iedereen even schrikken. Vooral voor mij!

Geluiden zijn me nog allemaal vreemd en dat gaat nog wat tijd kosten om daar aan te wennen, maar ik kan je verzekeren van een gezellige lieve knuffelkat.

Heb je geduld en vertrouwen? Kun je even wachten totdat de schootkat in me loskomt? Is het een rustig huishouden met genoeg plek en een tuin? Dan kan het zowaar een match zijn!

Kleur: cypers/wit
Geslacht: kater
Leeftijd: ~3 jaar
Wil met andere kat: nee